GARANTIE en Klachten

Garantie
Al onze producten zijn vers, maar diepgevroren. Het vlees kan daarom in de diepvries bij u thuis worden bewaard. Op al onze producten geldt: te gebruiken tot zes maanden na inpakdatum, en op een maximale temperatuur van -18 graden Celsius, welke ook op het etiket van het product te vinden is. 

Klachten
Wij gaan voor producten van een mooie en ambachtelijke kwaliteit. Het kan gebeuren dat u niet tevreden bent over een bepaald product. Mocht er een reden zijn om aan te nemen dat er geen sprake is van kwaliteit, dan geldt de regel: niet goed – geld terug óf een nieuw product. Wij proberen er alles aan te doen om u te bieden wat u verwacht. Eenvoudig bestellen en betalen, communicatie en veelal uit voorraad leverbaar. Daar mag u op vertrouwen. Heeft u alsnog een vraag of opmerking? Kijk hiervoor bij onze contactgegevens en laat het ons weten.

Retourneren
Voor al onze producten geldt: retourneren is niet mogelijk. Dit omdat wij niet kunnen waarborgen hoe het vlees bij de consument bewaard is gebleven. Mochten u een vraag of klacht hebben, kijk hiervoor bij het kopje ‘Garantie en Klachten’ en neem contact met ons op.