Levering/BEZORGING

Bij een bestelwaarde van minimaal €50,- komen wij voor het vlees bij u gratis thuisbrengen in de plaatsen Sint-Oedenrode, Best en Son en Breugel. Alle producten zullen tijdens het transport in een daarvoor bestemde box worden geplaatst, zodat wij het vlees verantwoord bij u thuis kunnen afleveren. Uw bestelling opsturen buiten de genoemde plaatsen is helaas niet mogelijk. Het afhalen van uw bestelling is, in overeenstemming met ons, altijd mogelijk.

Leverancier
De Duroc Hoeve brengt zelf haar vlees rond. Wanneer er een bestelling is geplaatst, zullen wij contact met u opnemen voor het afspreken van een bezorgdatum en tijd. Die dag van bezorging zullen we u ter herinnering een sms sturen.

Levertijd bestelling
Mits alle producten voorradig zijn, streven wij erna om het vlees zo spoedig mogelijk aan u te leveren. Omdat er van sommige soorten vlees een beperkt aantal in het dier aanwezig is om te kunnen verwerken tot een vleesproduct, kan het voorkomen dat bepaalde producten (tijdelijk) niet leverbaar zijn. Wanneer dat het geval is, zullen wij altijd contact met u opnemen om te kijken naar mogelijkheden om u alsnog goed van dienst te kunnen zijn.