
GEROOSTERDE SATÉ VAN VARKENSVLEES MET ZELFGEMAAKTE PINDASAUS (voor 4 personen)
Benodigdheden voor het vlees ca. 500 gram speklappen naturel 3 eetlepels ketjap manis 4 teentjes knoflook, geperst Houten saté-prikkers Benodigdheden voor de saus 1/2 pot
Benodigdheden voor het vlees ca. 500 gram speklappen naturel 3 eetlepels ketjap manis 4 teentjes knoflook, geperst Houten saté-prikkers Benodigdheden voor de saus 1/2 pot
Benodigdheden ca. 300 gram schnitzels 6 gram shoarmakruiden 1 theelepel kerriepoeder 1 theelepel paprikapoeder 1 klein courgette 1 rode paprika 1 ui 300 gram gezeefde
Benodigdheden ca. 600 gram fricandeau 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 ui, fijngesneden 2 rode chilipepers, zonder zaadjes en in dunne ringen gesneden 3 eetlepels wok
Benodigdheden voor de gyros * ca. 500 gram hamlappen * 3 eetlepels olijfolie * 1 theelepel knoflookpoeder * 1/4 theelepel cayennepoeder * 1 theelepel paprikapoeder
Benodigdheden * 4 filetlapjes (naturel) * plantaardige olie * 4 eetlepels bloem * 2 eieren, losgeklopt * 50 gram panko (Japanse broodkruim) * tonkatsu-saus (Aziatische
Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkeling, de laatste nieuwtjes en aanbiedingen?